Interni Concept comercializeaza tapet de lux, import Italia si Germania de la producatori de renume international.

Oferim consultanta gratuita, si va asteptam in Showroom-ul deschis in Suceava, pe Calea Unirii, vis - a - vis de de sala sporturilor pentru a va prezenta monstrele noastre.

Mai jos este o scurta descriere a firmelor cu care colaboram.


Jannelli & Volpi - Italian design


Fondată în 1961 de către Oreste Jannelli, Jannelli & Volpi sarbatoreste primii cincizeci de ani pe 13 mai, 2011. O companie lider în Italia în domeniul tapet și țesături, are capacitatea de a inova un produs cu cele mai înalte standarde de stil și calitate.
  
În același an (2006) Jannelli & Volpi deschide lumea de tapet la un nou concept de "Wallpaper on Demand", lansând WonD care vă permite să creați imagini de fundal unice la dimensiunea dorită.
 
În ianuarie 2009 marca J & V include colecții de imagini de fundal concepute pentru piața internațională. Aprilie prezintă prima colecție de tapet Marimekko Sirpi.

Rasch - german design


Rasch este o companie care are bazele pe o afacere familiala, care sa dezvoltat intr-un brand de renume mondial.

Provocarea actuală constă în crearea unui echilibru între tradițional și modern, precum și menținerea valorilor care sunt importante pentru familie și transferul acestora la cultura și combinarea lor cu noi abordări inovatoare. Cu o gamă de peste 6000 de modele de tapet, Rasch are nevoie de o clasificare clară în cadrul grupurilor de produse. Deci gama a fost împărțită în trei segmente:

Rasch Gust - Design contemporan.
Solutii decorative pentru punerea în aplicare a în diferite stiluri de viață. Cele mai recente culori si modele minunate vorbesc de la sine și pot fi, de asemenea, combinate, dacă este necesar. Disponibil în magazine specializate și magazine de bricolaj.

Rasch Style - Design sofisticat.
Fie ele extrovertite sau elegante, cele mai recente modele sunt puse în aplicare inovativ. Disponibil de la comercianții cu amănuntul de specialitate.

Rasch 1861 - unic, artistic și excepțional.
Aceste modele de tapet au opere de artă temporare pentru pereti.
Disponibil de la designeri de interior.


Rasch a reușit sa multumeasca clientii sai de fiecare data, cu abordari neobisnuite pentru a proiecta astfel dezvoltarea brandului în continuare.