Comercializare cabine de dus

Despre SanSwiss

 

Karl Wirth, fondatorul Ronal AG, hotărăşte sa adauge un nou pilon companiei sale, lideră pe piaţa internatională. Nedorind să se axeze doar pe industria automobilistică, îşi urmează visul de a activa şi în alte domenii cu potenţial. Istoria industriei sanitare a companiei Ronal AG începe cu producţia paravanelor de duş în Bitche, Franţa, lângă graniţa cu Germania.

2009

Noua poziţie pe piaţa europeană a mărcii Ronal duce la decizia de a înfiinţa un nou holding, care să inglobeze toate societăţile sanitare ale grupului Ronal. În 2009 ia astfel naştere marca SanSwiss. Acceptanţa ridicată a produselor noastre pe pieţele existente duce la cererea de produse marca SanSwiss în tări ca Belgia, Luxemburg, Elveţia, Austria, Rusia şi România.

Din anul 2010 până în prezent

Pentru a putea face faţă cererii pe plan european, se deschide in ianuarie 2010 o nouă sucursală San-Swiss, în România. Sucursala din Timişoara are o linie de producţie cu administraţie proprie şi serveşte de asemenea ca centru logistic de distribuţie pentru ţările din Balcani.Sanswiss, cu cele şapte filiale şi reprezentanţe în şaisprezece ţări, s-a transformat într-unul din lideri pe piaţa paravanelor de duş. Urmând principiul nostru de bază, transformăm viziunea noastra în realitate, bazându-ne în acest proces pe inovaţie, desig şi calitate. Prioritatea noastră de bază rămâne satisfacţia clienţilor nostri.Aquaperle: protecţie eficientă împotriva petelor de apă!

 

Avantajele Aquaperle:

• Mai puţine depuneri de calcar şi de murdărie

• Întreţinere mai simplă

• Cabine de duş transparente mai mult timp


Calitatea şi eficienţa stratului de perle de apă se confirmă de mulţi ani atât în domeniul sanitar al cabinelor de duş, cât şi în alte aplicaţii din domeniul construcţiilor.

STICLĂ ACOPERITĂ:

După evaporare picăturile de apă lasă un strat de calcar. Stratul de protecţie Aquaperle reduce depunerea de calcar la minimum şi face curăţarea sticlei mult mai facilă.


Montaj pe cada de dus:

Uşile şi pereţii laterali, în producţie standard sau specială, vor fi întotdeauna montate cu o abatere (de la 7 până la 25mm, în funcţie de model) de la marginea cădiţei.

 

Montaj fara cadite de dus:

În cazul montajului pe pardoseală trebuie efectuată o comandă specială.

Cabina de duş în cazul comenzii speciale:
Uşile şi pereţii laterali se montează fără abatere.

Cabina de duş la dimensiuni standard:
Atenţie: Există riscul ca şi cabina de duş să fie mai mică decât spaţiul de duş al cădiţei. Vă rugăm să ţineţi cont de cotele din tabelele de pe paginile tehnice. În caz de nelămuriri, contactaţi-ne.